Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Începe școala în municipiul Brad? Da, prin procedura față în față!

Primarul Florin Cazacu a anunțat miercuri seară că din 14 septembrie, anul școlar va începe prin procedura „față în față” – toți elevii vor fi prezenți fizic la unitățile de învățământ.

„Până la data de 10 septembrie, în funcție de situația epidemiologică și de particularitățile locale, de infrastructura de resurse umane a fiecărei unități de învățământ, consiliile de administrație ale unităților școlare trebuiau să propună Inspectoratului Școlar Județean aplicarea unuia din scenariile de organizare și desfășurare a cursurilor în unitatea de învățământ prevăzută în ghidul din anexa numărul 1.

În ultima perioadă, împreună cu directorii unităților de învățământ și cu colegii din primărie am analizat modul de aplicare al acestui ghid și am încercat să găsim pe cât posibil calea optimă de urmat.

În consiliile de administrație din unitățile școlare din municipiul Brad, consilii de administrație din care face parte și câte un reprezentant al primarului și reprezentanți ai Consiliului Local, s-a stabilit în toate unitățile de învățământ din municipiul Brad, ca în data de 14 septembrie, anul școlar să înceapă prin procedura față în față, adică toți elevii vor fi prezenți fizic la unitățile de învățământ” a anunțat Florin Cazacu.

Primarul Cazacu a explicat că în Brad se poate aplica scenariul verde, având în considerare numărul scăzut de bolnavi de COVID-19 – cazuri noi în municipiul Brad fiind raportate de DSP – sub 1 la 1.000 de locuitori.

https://www.facebook.com/100003326001147/videos/3210787652375403/?id=100003326001147

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *