Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Defrișările ilegale de pădure din Munții Gilăului au atras atenția postului francez TV5! Francezii vin la Cluj!

articol publicat în septembrie 12, 2020

Senatorul Mihai Goțiu a anunțat opinia publică că defrișările ilegale de pădure din Munții Gilăului, prezentate recent de activiștii de mediu, au atras atenția postului francez TV5, care dorește să trimită reporteri în vederea realizării unui reportaj.

„Presa națională și locală a relatat pe larg despre incidentul de la sfârșitul săptămânii trecute, când – la finalul unui control în care am găsit numeroase indicii și urme ale tăierilor ilegale din Munții Apuseni – i s-a transmis lui Horea Petrehuș (care mă însoțea) ”să-și amintească de 2 noiembrie anul trecut” (adică de Sâmbăta Morților”).

Între timp, am fost sunat din partea postului de televiziune TV5, care vrea să vină la Cluj, să mergem împreună pe teren, la tăierile ilegale pe care le-am semnalat.

Vă garantez că toți cei responsabili pentru distrugerea pădurilor din Apuseni vor ajunge să răspundă pentru faptele lor și voi urmări cazul până când se va finaliza. Cei care mă cunosc, știu că nu voi renunța, chiar dacă lupta se va întinde și peste un deceniu, cum s-a întâmplat în Cazul Roșia Montană!” a anunțat Mihai Goțiu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *