Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home3/r62532apus/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Oficialii Prefecturii Bihor participă la activitățile comisiei de exproprieri, din Beiuș, pentru varianta de ocolire Ștei!

articol publicat în septembrie 12, 2020

Demersurile privind realizarea proiectului „Varianta de ocolire Ștei“ avansează. Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Bihor vor participa la ședințele de lucru ale comisiei de exproprieri care se va întruni în 16-18septembrie, la sediul primăriei Beiuș.

Până în prezent, conform HG nr. 384/2018 privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Varianta de ocolire Ștei”, județul Bihor, comisia a verificat 1080 de dosare de expropriere din cele 1.338 de dosare depuse.

Proiectul „Varianta de ocolire Ștei“vizează construirea unei centuri de cca 27 km, care va crește viteza de deplasare pentru traficul de tranzit pe DN76 în zona localității Ștei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *