Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cele mai bune 5 hoteluri din Padiş, Apuseni, în baza a 213 comentarii despre hoteluri de pe booking.com

articol publicat în septembrie 18, 2020

Cele mai bune 5 hoteluri din Padiş, Apuseni, în baza a 213 comentarii despre hoteluri de pe booking.com

1. La 5 casute

La 5 căsuțe are vedere la munte, WiFi gratuit și parcare privată gratuită în Padiș. Oaspeţii cabanei pot utiliza o cadă cu hidromasaj. La 5 căsuțe are și terasă.

Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Oradea, situat la 109 km de proprietate.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,8 pentru un sejur pentru 2 persoane. Vorbim limba dumneavoastră! Click aici pentru mai multe detalii.

2. Simiriam Apuseni, Padis

Simiriam Apuseni, Padis se află în Padiș și oferă vedere la munte, WiFi gratuit și parcare privată gratuită. Cabana pune la dispoziție unități de cazare cu TV cu ecran plat și baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Simiriam Apuseni, Padis servește micul dejun continental. Oaspeții pot să se relaxeze la zona comună de lounge. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Oradea, aflat la 109 km de proprietate.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 10 pentru un sejur pentru 2 persoane. Vorbim limba dumneavoastră! Click aici pentru mai multe detalii.

3. Pensiune Popas Turistic Padis

Popas Turistic Padiş se află în Padiș şi oferă WiFi gratuit, un lounge comun, un restaurant și un bar. Toate camerele au baie privată şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Parcarea privată este oferită la un cost suplimentar.

Camerele pensiunii au dulap. Unităţile de cazare sunt dotate cu frigider. La Popas Turistic Padiş este disponibil în fiecare dimineață un bufet de mic dejun.

Unitatea de cazare oferă loc de joacă pentru copii. În Padiș și în apropiere, oaspeții de la Popas Turistic Padiş pot practica diferite activități, precum drumeții.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Oradea, situat la 109 km de pensiune.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,7 pentru un sejur pentru 2 persoane. Vorbim limba dumneavoastră! Click aici pentru mai multe detalii.

4. Cabana MonteRio

Situată în zona Padiș din județul Bihor, Cabana MonteRio oferă cazare cu parcare privată gratuită. Cabana pune la dispoziție o terasă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Oradea, aflat la 99 km de Cabana MonteRio.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,8 pentru un sejur pentru 2 persoane. Vorbim limba dumneavoastră! Click aici pentru mai multe detalii.

5. Pension Cabana Cetatile Ponorului

Pensiunea Cabana Cetăţile Ponorului se află la o plimbare de 5 minute de Cetatea Ponorului şi este amplasată într-o zonă liniştită în localitatea Pietroasa. Restaurantul proprietăţii serveşte mâncăruri româneşti tradiţionale. De la pensiune se pot închiria biciclete.

Camerele sunt mobilate simplu. Majoritatea beneficiază de baie privată, iar altele au baie comună. Unele camere au tapet cu motive florale, iar altele sunt decorate cu grinzi de lemn. La restaurant, oaspeţii au la dispoziţie un televizor.

Pensiunea Cabana Cetăţile Ponorului are o grădină cu terasă, facilităţi de grătar şi o zonă de foc de tabără. Proprietatea beneficiază de asemenea de un depozit de echipamente de schi. La cerere, se pot aranja transferuri la aeroport.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,3 pentru un sejur pentru 2 persoane. Vorbim limba dumneavoastră! Click aici pentru mai multe detalii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *