Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Prefectul Nicolae Albu a inițiat demersuri către MAI, în vederea deschiderii unui punct de lucru pentru permise și înmatriculări în Câmpeni, pentru zona Apusenilor.

Prefectul Nicolae Albu a inițiat recent demersuri către Ministerul Afacerilor Interne, în vederea deschiderii unui punct de lucru pentru permise și înmatriculări auto în zona Munților Apuseni.

„Având în vedere numărul mare al locuitorilor din zona Munților Apuseni, care au nevoie de servicii publice cât mai aproape de domiciliul lor, care să-i scutească de deplasările lungi până la reședința de județ și costurile legate de transport, am înaintat Ministerului Afacerilor Interne o solicitare privind înființarea unui punct de lucru secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Alba, în zona Munților Apuseni” a precizat prefectul Nicolae Albu.

Punctul de lucru va funcționa în orașul Câmpeni, urmând ca în sediul acestuia să se desfășoare activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare și înmatriculare provizorie (numere roșii).

Programul de funcționare va fi marțea și joia, pentru început cu personal detașat de la SPRCPCIV Alba.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *