Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Tentativă de intimidare a unui candidat la primăria Iara

articol publicat în septembrie 19, 2020

Campania electorală din zona de munte a Clujului a luat o turnură ingrijorătoare, ajungându-se la intimidări: s-a încercat intimidarea candidatului la primăria Iara, Darius Todor, prin intermediul unui SMS.

„Copile te bagi în lucruri ce nu le poți controla. Vezi de problemele tale” a fost avertizat Todor.

Candidatul nu s-a lăsat intimidat și a repliat pe o rețea de socializare: „Din păcate, se pare că apar primele amenințări. Tot ce vreau să fac, este să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea și sprijinul pe care mi l-ați oferit încă de la începutul acestei campanii, și vă promit totodată pe această cale, că nu mă voi lăsa intimidat de aceste amenințări, ba mai mult, mă voi lupta din răsputeri pentru a opri hoția din Iara, și a demasca toate mârșăviile făcute la nivelul conducerii primariei Iara”.

Ulterior deputat Horia Nasra a emis la rându-i un comunicat de presă în care cere autorităților competente să cerceteze tentativă de intimidare: „Atunci când lipsa argumentelor sau a realizărilor este evidentă, când inteligența, bunul simț și înțelegerea democrației lipsesc cu desăvârșire, recurgerea la intimidare devine un instrument ilegal și imoral într-o campanie electorală. Solicit autorităților competente să cerceteze această tentativă de intimidare, inadmisibilă pentru Clujul anului 2020”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *