Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Tânăr de 28 de ani, din Ighiu, este bănuit că ar fi sustras 700 de euro și diferite bunuri din incinta unui atelier auto!

articol publicat în septembrie 21, 2020

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Ighiu, a fost identificat și reținut cu operativitate de polițiști, după ce ar fi sustras bani și diferite bunuri din incinta unui atelier auto. Tânărul este cercetat pentru furt.

La data de 20 septembrie 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au identificat și reținut, pentru 24 de ore, pe un tânăr de 28 de ani, din comuna Ighiu, care este bănuit de comiterea unui furt. Fapta a fost semnalată poliției în dimineața zilei de ieri, 20 septembrie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 19/20 septembrie, în jurul orei 03.30, ar fi pătruns în incinta unui atelier auto, de pe raza comunei Ighiu, de unde ar fi sustras suma de 700 de euro, truse cu chei, telefoane mobile, scule electrice și alte bunuri, prejudiciul total fiind estimat de păgubit la suma de 9.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit păgubitului.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului, identificarea eventualilor săi complici și recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *