Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Etapele Transilvania Rally 2020: Mărişel – Gilău, Cluj-Napoca – Floreşti – Mănăstireni – Râşca – Căpuşu Mare, Sălicea – Cluj-Napoca!

articol publicat în septembrie 22, 2020

Transilvania Rally nu-şi dezamăgeşte fanii nici în 2020 şi propune etape incredibile, deja consacrate, a celei mai iubite și urmărite etape din Campionatul Național de Raliuri și din Tour European Rally.

  • Mărişel – Gilău
  • Cluj-Napoca – Floreşti – Mănăstireni – Râşca – Căpuşu Mare
  • Sălicea – Cluj-Napoca

Ca în fiecare an, Marco Tempestini figură emblematică a Total Transilvania Rally este optimist: „În fiecare an, când vine vorba de organizarea Transilvania Rally, la noi in echipă toată lumea vrea sa facem mai mult, vine cu idei noi sau propuneri! Acest an a fost diferit. Toți membrii echipei se gândeau cu îngrijorare dacă vom putea sa ținem sau nu raliul nostru de suflet! Din fericire, chiar dacă am fost nevoiți să diminuăm multe lucruri într-un an atât de “diferit”, partenerii noștri, autoritățile locale și toate instituțiile implicate în securitatea raliului, au răspuns prezent, în ciuda faptului că duminica de după raliu este ziua alegerilor locale.

Cu emoții mari, pe ultima sută de metri, am reușit sa pregătim un raliu spectaculos, compact și sigur, din toate punctele de vedere.

Încă o dată, Clujul demonstrează că faima orașului nostru este alimentată și creată de oameni care lucrează pentru ca fiecare zi să fie altfel.

Din păcate, publicul, principalul “motor” în motorsport, din cauza pandemiei și a regulilor care trebuie respectate, nu va a putea sa fie așa de aproape, cum ne-am obișnuit an de an, dar suntem siguri că vor înțelege și vor urmări transmisiile on line. Și dacă vor fi pe probe, îi îndemnăm să respecte distanțarea socială!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *