Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Viaţă pe Tarniţa după ce navigaţia a fost reglementată: Tură cu caiacul pe Lacul Tarnița

articol publicat în septembrie 22, 2020

Viaţă pe cel mai frumos lac al Apusenilor după ce navigaţia a fost reglementată: tură cu caiacul pe Lacul Tarnița.

„În această sâmbătă (26 septembrie, n.r.) vă invităm la o tură cu caiacul pe Lacul Tarnița. Vom parcurge un traseu de 13 km dus-întors în care vei descoperi cele mai ascunse și sălbatice locuri ale lacului.

Noi ne ocupăm de tot echipamentul, caiac, padelă, costum de neopren și vestă. Voi trebuie să aveți la voi doar costumele de baie și buna dispoziție.Eveniment organizat în parteneriat cu Master Adventure, specialiști în rafting/ caiac-canoe de peste 13 ani cu instructori autorizați

  • Tura se adresează tuturor persoanelor dornice de aventură și distracție, indiferent de experiență, cu condiție fizică bună.
  • Traseul durează aproximativ 4 ore.
  • Taxa de participare este în valoare de 140 de lei și include: Instructori rafting / caiac-canoe autorizați; echipament ( caiac, padelă, costum de neopren și vestă )

La această tură nu este asigurat transportul, dar în caz că nu aveți cu ce ajunge, vom încerca să găsim o soluție, după înscriere” descriu evenimentul organizatorii.

ÎNSCRIERI. Te rugăm să accesezi link-ul și să completezi formularul de înscriere: https://forms.gle/j11kKktaYvHMUTYa8

Odată ce ai completat formularul de înscriere, noi te vom contacta telefonic în următoarele zile pentru mai multe informații (ora și locația plecării etc);

Locuri disponibile 30.

contact: +40 752 452 555 – Petrișor George Mihai (RO / EN ) office@terramont.org

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *