Dorin Nap, noul primar din Valea Ierii: Împreună suntem o familie, marea familie Valea Ierii!

articol publicat în septembrie 28, 2020

Social-democratul Dorin Nap a spart gheața în Valea Ierii, învingând PNL și echipa fostului primar. La cei 33 de ani ai săi, Nap este cu siguranță unul dintre cei mai tineri primari din Cluj și din zona de munte a Apusenilor.

După victoria zdrobitoare de la locale, Nap a mulțumit votanților pentru susținere: „Împreună suntem o familie, MAREA FAMILIE VALEA IERII!!! N-om fi perfecți, am mai avut dezamăgiri dar si așteptări… un lucru e sigur, suntem foarte mulți și foarte uniți!

Vreau sa va mulțumesc pentru multe… pentru încredere, pentru răbdare, pentru înțelegere, pentru afecțiune, pentru sprijin, pentru dragostea ce mi-ați oferit-o în campanie… dar nu în ultimul rând, pentru că astăzi ați votat cu mine, cu echipa mea de consilieri, cu proiectul si gândul nostru comun.

Votul dumneavoastră ne responsabilizează și vă asigur, ca prin tot ce vom întreprinde în acest mandat vom încerca să nu dezamăgim . Mulțumesc și celor mai puțintei care au votat altfel, nu sunt dușmanii mei… voi încerca să îi aducem și pe ei în marea noastră familie pe parcursul acestui mandat… voi fi și primarul lor!

VA IUBESC și voi fi același NAP DORIN – OMUL pe care l-ați ales în slujba dumneavoastră pentru următorii ani. Doamne ajuta-ne!!!”.

 6,378 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *