Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Gelu Topan după victoria din Gilău: Urmează 4 ani de muncă în echipă, de implicare, de colaborare!

articol publicat în septembrie 28, 2020

Gelu Topan și-a spulberat candidații la scrutinul din 27 septembrie, obținând un scor uriaș. Practic singurul contracandidat care a făcut o aromă de opoziție a fost cel al PSD, Cristian Vele reușind să adune câteva sute de voturi:

  • TOPAN GELU-VASILE — PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL – 2936
  • VELE CRISTIAN-PETRU – PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – 660
  • MIRON ŞTEFAN-CRISTIAN – PARTIDUL PRO ROMÂNIA – 176
  • PANTEA DANIELA – ALIANȚA USR PLUS – 153
  • NEMETI ISTVAN-EDUARD – PARTIDUL REPUBLICAN DIN ROMÂNIA – 30

După victorie și stabilirea rezultatelor finale, proaspătul primar al Gilăului, Gelu Topan, a mulțumit gilăuanilor pentru votul acordat: „Dragi gilăuani, ziua de 27 septembrie a fost una decisivă pentru comunitatea noastră! Gilăuanii au avut oportunitatea de a dovedi că-și doresc dezvoltarea comunei! Și au și făcut-o!

Cuvintele sunt prea puţine pentru a vă putea mulțumi celor aproape 3000 de votanţi pentru încrederea acordată, mie, echipei de consilieri şi candidaţilor PNL la Consiliul Judeţean.

Am fost profund emoționat în momentul în care am aflat că un număr atât de mare de alegători (74% dintre votanți) ne-ați susținut. Votul dumneavoastră scoate în evidență dorința de dezvoltare.

Urmează 4 ani de muncă în echipă, de implicare, de colaborare, de asumare a responsabilităților, de rezolvare a solicitărilor, obținere de rezultate și performanță. Am o recunoștință deosebită față de dumneavoastră, vă asigur că nu vă voi dezamăgi și mă voi lupta ca împreună să atingem obiectivul mult dezbătut în ultima perioadă: dezvoltarea Gilăului!

Mă simt deosebit de onorat și, din nou, vă mulțumesc din suflet, atât în numele meu cât și al colegilor consilieri locali pentru suținere. Victoria este rezultatul votului dumneavoastră!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *