Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Trei autoturisme implicate într-o coliziune, în Sudrigiu, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum

articol publicat în septembrie 29, 2020

Luni, 28 septembrie a.c., la ora 18.59, pe D.N. 76, la ieșirea din localitatea bihoreană Sudrigiu, un tânăr de 21 de ani, din comuna Tărcaia, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism  pe direcția Sudrigiu – Drăgănești, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar, pe sensul opus, de un bărbat de 61 de ani, din municipiul Beiuș, care  a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie de 41 de ani, din comuna Pietroasa.

În urma accidentului rutier, conducătorii primului și celui de-al doilea autoturism și o minoră de 16 ani, din Oradea, pasageră în primul autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. De asemenea, o minoră de 17 ani, din comuna Lazuri de Beiuș, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului  Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *