Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Până în 30 octombrie, traficul rutier pe DN76 între Hidișelu de Sus și Copăceni va fi deviat!

Pentru a relua ritmul accelerat al lucrărilor de reabilitare pe DN76, traficul de tranzit va fi deviat temporar pe sectorul cuprins între Hidișelu de Sus și Copăceni, începând de mâine, 29 septembrie, ora 08.00.

În urma analizei efectuate în cadrul vizitei în teren a prefectului Dumitru Țiplea, s-a constatat o scădere cu cca 25% a ritmului de lucru față de intervalul 31 august-18 septembrie, când traficul a fost deviat pentru prima dată pe sectorul menționat, iar lucrările de reabilitare au avansat în ritm alert. În consecință, prefectul, împreună cu reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj și ai Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, a luat decizia unei noi devieri temporare a traficului pe porțiunea dintre Hidișelu de Sus și Copăceni, în perioada 29 septembrie-30 octombrie.

Conform deciziei, traficul rutier de tranzit va fi deviat pe porțiunea cuprinsă între localitățile Hidișelu de Sus și Copăceni, de la km 141+100 până la km 167+700, de luni până vineri, în intervalul orar 07.30 – 18.30. Traficul auto va fi direcționat pe drumurile județene 768 și 795, respectiv prin localitățile Calea Mare, Lăzăreni, Holod, Vintere.

Polițiștii bihoreni vor fi prezenți în trafic la capetele sectorului de drum restricționat, pentru a dirija și devia circulația pe ruta ocolitoare menționată. Restricțiile de circulație nu se vor aplica persoanelor care locuiesc în localitățile traversate de porțiunea din DN 76 restricționată și nici serviciilor de intervenție, ambulanță, poliție și pompieri.

Rugăm conducătorii auto prezenți în trafic să respecte restricțiile de circulație impuse pe tronsonul de drum național restricționat și indicațiile polițiștilor prezenți în teren.

Prefectul Dumitru Țiplea declară că „decizia a fost luată în urma rezultatelor foarte bune din perioada în care traficul a fost deviat și lucrările de reabilitare au avansat rapid. Ne-am propus ca până pe 1 decembrie să circulăm pe asfalt nou între Oradea și Dealul Bitii. Mulțumesc pentru efort și înțelegere tuturor părților implicate: Secției Drumuri Naționale Oradea, Inspectoratului de Poliție Județean, constructorilor și, mai ales, cetățenilor”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *