Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Polițiștii din Apuseni au confiscat 18 metri cubi de material lemnos, din zona ”Valea Boului”!

Polițiștii din Apuseni au confiscat 18 metri cubi de material lemnos, în urma unor  verificări efectuate în teren și în trafic. Controalele vor continua.

La data de 1 octombrie 2020, cu ocazia unui control efectuat în teren, polițiștii Postului de Poliție Avram Iancu au identificat, pe marginea unui drum forestier din zona ”Valea Boului”, 14 metri cubi de material lemnos, de esență rășinoasă, care ar fi fost tăiat în mod ilegal.

Polițiștii au indisponibilizat, în vederea confiscării, întreaga cantitate de material lemnos, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanelor care l-au exploatat ilegal.

Tot ieri, 1 octombrie, polițiștii din Poiana Vadului, l-au depistat pe un bărbat de 29 de ani, din județul Dolj, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 4 metri cubi de material lemnos, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian