Delicte silvice constatate de polițiștii bihoreni în Aleșd și Pietroasa

articol publicat în octombrie 5, 2020

Vineri, 2 octombrie a.c., la ora 07.00, pe strada Ciocârliei din localitatea bihoreană Aleșd, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din Peştiş, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de lemne de foc, specia fag, fără a deţine aviz de însoţire a materialului lemnos.

Materialul lemnos fără documente legale, în valoare de 507 lei, a fost confiscat și predat în custodie la Ocolul Silvic Aleşd, iar cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

De asemenea, duminică, 4 octombrie a.c., la ora 13.50, pe drumul județean 763, în localitatea bihoreană Pietroasa, polițiștii Postului de Poliție Pietroasa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bighor împreună cu jandarmi bihoreni au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din comuna Pietroasa, în timp ce transporta cu o căruță 2,3 metri cubi de material lemnos, specia fag, în valoare de 380 de lei, fără documente legale de proveniență și transport.

Materialul lemnos fără documente legale a fost confiscat, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 511 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *