Noul primar din Abrud îi îndeamnă pe cei plecați de acasă să-i scrie!

articol publicat în octombrie 5, 2020

Noul primar din Abrud, Albu Cristian Alexandru, îi îndeamnă pe cei plecați de acasă să-i scrie.

„Ne dorim sa profitam de orice canal de comunicare, de orice instrument care sa ne permita sa tinem legatura cu fiecare dintre dvs.

Pentru abrudenii care sunt mai departe de casa, dar poarta Abrudul in suflet, asa ca mine, sau oricare dintre dvs care aveti sugestii, intrebari, pagina de facebook poata sa fie un instrument util. Lasati mesajele dvs pe messenger si promit sa revin in cel mai scurt timp cu un raspuns” a anunțat Albu pe pagina sa, unde îi și invită pe cei de acasă dar și pe cei plecați să-i scrie.

Cine este Cristian Albu, noul primar al Abrudului?

A absolvit, Facultatea de Drept, din cadrul Universitaţii de vest “Vasile Goldiş” Arad, promoţia 1997 și a fost licenţiat în ştiinţe juridice la Universitatea “ Lucian Blaga” Sibiu, specializarea Drept, sesiunea februarie 1998.

CV-ul profesional al candidatului liberal arată: consilier juridic SC Detunata SA Abrud, consilier juridic Primaria Orasului Abrud, apoi, patru ani, a fost consilier juridic SC “Rosia Montana Gold Corporation” S.A. Rosia Montana și din 2015, consilier director general SC Cupru Min SA Abrud, apoi conilier juridic-sef birou juridic SC Cupru Min SA Abrud.

Mai multe detalii, click aici!

 1,278 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *