Vetuța Stănescu a fost desemnată președinte interimar PNL Hunedoara

articol publicat în octombrie 5, 2020

Liberalii au numit, în cadrul ședinței Biroului Executiv Național de luni, noii președinți interimari în filialele care au pierdut alegerile locale, în: Bacău, Brăila, Ialomița, Hunedoara, Satu Mare și Timiș.

„Am luat decizia de a numi noi președinți interimari în filialele unde au fost dizolvate birourile permanente județene, respectiv la Bacău, unde Viorel Miron a fost desemnat de către BExN să fie noul președinte interimar al PNL Bacău, la Brăila, unde Cătălin Boboc a fost desemnat de BExN să fie noul președinte interimar al PNL Brăila, la Ialomița, unde noul primar al Sloboziei a fost desemnat de colegii mei noul președinte interimar al PNL Ialomița, la Hunedoara, unde Vetuța Stănescu a fost desemnată președinte interimar PNL Hunedoara. La Satu Mare avem un coleg tânăr care a fost numit președinte interimar PNL Satu Mare, Adrian Cozma. La Timiș, președintele CJ proaspăt ales a fost desemnat președinte interimar al PNL Timiș.

Colegii vor merge în teren și vor pregăti alegerile parlamentare, respectiv perioada de precampanie și perioada de campanie”, a anunțat Robert Sighiartău, secretarul general al partidului.

Cine este Vetuța Stănescu?

Vetuța Stănescu s-a născut în data de 29 septembrie 1969, în comuna Sălașu de Sus.

A absolvit Facultatea de Mecanică, din cadrul Universității Tehnice din Timișoara. în 1994. A urmat apoi un master la aceeași instituție de învățământ superior în Inginerie și Tehnologie laser, absolvit în 1995.

A absolvit Facultatea de Științe la Universitatea din Petroșani, specializarea Finanțe și Bănci, în 2007, îar în 2008 un alt master, în Administrație publică.

A ocupat mai multe funcții în cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate – șef serviciu, director executiv relații cu furnizorii, planificare și prognoză. A fost director financiar contabil al Spitalului Județean de Urgență.

În anul 2015 Vetuța Stănescu a devenit vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, funcție ocupată până în anul 2016. Apoi a devenit consilier județean. În data de 12 decembrie 2019, Vetuța Stănescu a renunțat la calitatea de consilier județean.

Vetuța Stănescu a ocupat, începând cu data de 20 decembrie 2019, postul de președinte-director al CAS Hunedoara prin ordinul președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

 425 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *