Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

O sală de evenimente din orașul Abrud a fost amendată cu 30.000 lei de DSP Alba

O sală de evenimente din orașul Abrud a fost amendată cu 30.000 lei de DSP Alba, în urma controalelor mixte efectuate la solicitarea IPJ Alba.

„În urma controalelor mixte efectuate la solicitarea IPJ Alba, la mai multe sali de evenimente din județ in data de 03 și 04.10.2020, pentru nerespectarea numărului de participanți admis la evenimente private, conform H.G.43/2020 si Ord. M.S 1493/2020.

Inspectorii DSP Alba au aplicat o sanctiune cu amenda contravențională conform H.G. 857/2011, art.30, lit.h, în valoare de 30.000 lei la o sala de evenimente din orașul Abrud” au transmis reprezenații DSP Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba: „În perioada 3 – 4 octombrie 2020, polițiștii din Abrud au organizat o acțiune pentru verificarea modului în care sunt respectate normele de prevenire a răspândirii noului coronavirus. La actiune, alături de polițiștii din Abrud, au participat polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Alba, jandarmi și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Alba.

Au fost verificate 27 de societăți comerciale și au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, din care 4 conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecție.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că o societate comercială nu a respectat numărul maxim de persoane care pot participa la un eveniment, motiv pentru care, față de societatea comercială, reprezentanții DSP Alba au luat măsura sancționării contravenționale”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *