Sabin Demea: Se pare că cele două “Cruci Transilvane”, liberale, au stat la sfat de taină și au decis viitorul Orașului! Sperăm să nu-i pună Cruce!”

articol publicat în octombrie 9, 2020

După mai bine de zece zile de la alegeri, Sabin Demea, candidatul care i-a făcut cea mai cruntă opoziție primarului Mircea Moroșan, la primăria Huedin, a ieșit public cu un text cu numeroase înțelesuri dar și unele povețe pentru cei care au clamat „schimbarea” în Huedin dar care prin vot doar au prelungit prezentul.

Apel la Rațiune! Dragii mei, un imbold ascuns, hormonal, mă împinge spre anumite reflecții și meditații asupra actualității Huedinene.

Fiind mai mult intuitiv decât raționalist „galopez” mental și văd un „fost electorat”, care așteaptă împlinirea visului Liberal promis și care nu înțelege, că, de fapt a fost mințit pe față și este mințit în continuare, cu aceeași politică diluată, duplicitară și plină de malversațiuni, dusă de aceeași „tovarăși”, obosiți și cu „mineralele” prăbușite, după campanie, pe care îi vedem în Deltă, refăcându-și Puterile, dar se pare că Moby Dick nu a venit la “Râma” lor pnl-istă!

Vedem în continuare aceleași reflexe și gesturi politice, aceeași oameni în aceleași posturi. Partidele nu doresc schimbări structurale, nu doresc oameni cu expertiză și onoare! Promisiunile electorale sunt de domeniul trecutului, retorica este unică, pleacă „Moro”la parlament și cine rămâne la….?Ne-am transformat într-un neam de „Moro”, suntem ombilicați în această retorică până la paroxism, sufocantă, toxică și fără finalitate existențială!

“Păduchii”și “Pulimea”din Huedin au votat! Pe cine mai interesează abandonul școlar, precaritatea sistemului sanitar, procentul mic de promovabilitate, absorbții de fonduri, investiții structurale, investitori atrași, sunt teme rămase în Laboratoarele PNL-Huedin! Important este acum,”Moro” să plece în Parlament la “hodină”! Personal mă simt anacronic, mințit și trădat cu umerii plini de „vânătăi”, de la loviturile consolatoare ale sutelor de „prieteni” care m-au „votat” și mă încurajează, gen:pleacă „Moro”și ai culoar! Tuturor acestor creatori de „destin”, le spun „Prietenilor”, nu înțelegeți că, povestea nu este despre Mine și doresc să rămână “Moro”, să-și ducă crucea și să ne facă Orașul Promis! Apropos de cruce, se pare că cele două “Cruci Transilvane”liberale, au stat la sfat de taină și au decis viitorul Orașului! Sperăm să nu-i pună Cruce!” au fost primele gânduri ale lui Sabin Demea după alegerile din 27 septembrie.

 1,817 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *