Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Licitația pentru construcția a două stații de epurare în Abrud și Baia de Arieș a fost lansată recent în SEAP

SC APA CTTA a lansat de curând în SEAP, o licitație pentru lucrări de construcții de stații de epurare a apelor reziduale, în cadrul proiectului „Stații de epurare apă uzată Abrud, Baia de Arieș și reabilitare stații de tratare apă potabilă Zlatna și Mihoiești”, proiectul având o valoare estimată de 40.174.370,00 RON.

Stația de epurare din Abrud va avea o capacitate de 5200 PE

Pentru stația de epurare de la Abrud, se va realiza o epurare nouă care va trata debitele colectate din Aglomerarea Abrud, cu capacitatea de 5200 PE, construcțiile existente urmând să fie demolate. Această stație va include o linie de tratare a apelor uzate și una pentru tratare a nămolurilor.

Stația de epurare din Baia de Arieș va avea o capacitate de 2500 PE

În cazul stației de epurare din Baia de Arieș, se va realiza o epurare nouă care va trata debitele colectate din Aglomerarea Baia de Arieș, cu capacitatea de 2500 PE, construcțiile existente urmând să fie demolate. Această stație va include o linie de tratare a apelor uzate și una pentru tratare a nămolurilor.

În Zlatna, vechea stație de tratare se va moderniza

În cadrul stației de tratare a apei din orașul Zlatna, va fi construită o stație de tratare nouă, în incinta stației existente, care va deservi populația prin SZA Zlatna. STAP va asigura un debit de apă tratată de circa 25 l/s, iar stația va include o linie de tratare a apei și una de tratare nămoluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian