Administrație NU politică! Apelul lui Florin Cazacu: „Să facem un partid al brădenilor!” Ce mai transmite opoziției?

articol publicat în octombrie 11, 2020

În primul mesaj video după alegerile locale, scrutin în care Florin Cazacu a ieșit victorios, primarul Bradului face apel la rațiunea tuturor factorilor politici și la consens pentru proiectele administrative ale orașului.

„Am înțeles că ar exista o intenție din partea unor consilieri de a face o coaliție majoritară împotriva proiectelor primarului. Nimic mai greșit pentru comunitatea noastră!

Este anormal ca un număr de consilieri care ar putea să aibă o majoritate să se coalizeze împotriva proiectelor bune pe care le are primarul pentru comunitate.

Eu voi folosi tot timpul acest mijloc de comunicare (facebook-ul n.r.), toate mijloacele de comunicare, de fapt, în mass media le voi folosi, pentru a vă aduce la cunoștiință numele și prenumele celui care a fost împotriva unor proiecte pe care eu le-am propus pentru comunitatea brădeană.

Prin Codul Administrativ, care este Biblia, să zic așa, a administrației publice locale în România, sunt anumite atribuții care revin exclusiv primarului. Primarul este cel care propune buget, primarul este cel care inițiază proiecte de hotărâre pentru documentația tehnico-economică de investiții și primarul are responsabilități extrem de serioasă în ceea ce privește activitatea administrației publice în oraș.

Consiliul Local are atribuții foarte importante, recunosc pe deplin că o colaborare bună cu Consiliul Local duce la un plus în calitatea serviciilor, în calitatea proiectelor pentru municipiul nostru, dar dacă vom avea în municipiul Brad în Consiliul Local o opoziție care să fie doar împotrivă pentru simplul fapt că sunt proiectele propuse de primar, este foarte toxic pentru viața comunității noastre.

De aceea vreau să vă spun celor care i-ați trimit pe cei de la alte partide în Consiliul Local, să le reamintiți că i-ați trimis pentru a munci spre binele comunității brădene, nu spre a fi soldați disciplinați a unui partid. I-ați trimis pentru a face ca prin plusul lor de inteligență și de pricepere să vină cu propuneri constructive pentru comunitatea brădeană și să inițieze proiecte de hotărâre de Consiliul Local în măsură în care aceste proiecte sunt fezabile și în măsura în care aceste proiecte sunt necesare în comunitatea noastră.

Fac un apel acum pentru toți cei care sunt aleși consilieri locali ai municipiului Brad, să facem un partid al brădenilor, să nu fie înregimentați politic și să fie oamenii care gândesc alături de primar pentru a face mai bine în comunitatea noastră și nicidecum pentru a lovi în tot ceea ce înseamnă activitatea bună a primarului și să-și dorească să continue campania electorală și în Consiliul Local. Campania electorală s-a terminat, urnele au vorbit, oamenii au ales, trebuie să ne punem la treabă” a anunțat primarul Bradului, în această seară, pe o rețea de socializare.

Publicată de Cazacu Florin pe Duminică, 11 octombrie 2020

 2,644 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *