Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Galda de Jos a fost carantinat

articol publicat în octombrie 13, 2020

Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) Galda de Jos, unde au fost depistaţi cu noul coronavirus 132 de beneficiari şi angajaţi, va fi carantinat, potrivit unei decizii adoptate, sâmbătă seara, în cadrul unei şedinţe extraordinare, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Alba.

„Astfel, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) va dispune “de îndată” măsura carantinării CRRN Galda de Jos, va desfăşura anchetele epidemiologice şi va monitoriza “permanent” situaţia epidemiologică, până la închiderea focarului de SARS-COV-2.

Pentru gestionarea situaţiei de risc epidemiologic înregistrat la nivelul Centrului din Galda de Jos, începând de duminică, purtarea măştii de protecţie facială este obligatorie în spaţiile deschise de pe domeniul public, pe o rază de 500 m în jurul instituţiei. Poliţia şi Jandarmeria vor intensifica activităţile de verificare a respectării măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus la nivelul localităţii Galda de Jos” au anunțat cei de la AGERPRES (AS – autor: Marinela Brumar, editor: Diana Dumitru, editor online: Andreea Preda)

 1,257 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *