Raul Matei, liderul USR PLUS Brad: USR nu se va opune proiectelor ce vor viza dezvoltarea municipiului Brad!

articol publicat în octombrie 12, 2020

Într-un drept la replică dat primarului Florin Cazacu, tot online, Raul Matei, liderul USR PLUS din Brad anunță că clar că USR nu se va opune proiectelor ce vor viza dezvoltarea municipiului Brad.

Sunt unul dintre mulții brădeni blocați de un primar ce se vrea al tuturor brădenilor. Un primar care ar trebui să fie nu doar a 2699 dintre brădeni. Informațiile de utilitate publică și care ar trebui să fie transparente și transmise tuturor pe pagina oficială a Primăriei Brad, nu de pe un cont personal, ne sunt interzise.

Prin urmare, vreau să îi asigur pe cetățenii care ne-au dat votul, și nu numai, că grupul consilierilor locali ai USR nu se va opune proiectelor ce vor viza dezvoltarea municipiului Brad, cum voit a încercat să inducă și să insufle acest sentiment domnul primar în rândul vostru.

Vom vota toate proiectele benefice pentru brădeni indiferent de cine le propune.

Vom fi cei mai aprigi contestatari ai abuzurilor și al plictisului administrativ.

Vom fi atenți și vom verifica toate contractele, modul lor de atribuire, toată documentația, lucrările din teren, toate facturile și serviciile emise, fiecare leu cheltuit din resursa publică.

Vom fi prezenți în toate compartimentele și în toate instituțiile publice din subordinea Primăriei Brad și a Consiliului Local pentru a ne aduce plus valoarea în funcționarea lor pentru brădeni.

Vom acorda audiențe și vom fi în rândul vostru pentru a încerca să vă rezolvăm doleanțele și pentru a le face publice.

Consilierii USR nu vor fi niște ridicători de mână și nu vor fi niște mimi, cum ați fost obișnuiți până acum de o parte dintre cei vechi.

Înregimentarea politică nu o veți găsi la USR. La 3 zile de la alegerile locale, am inițiat discuții cu celelalte partide politice ale opoziției, PER și PNL pentru a încheia un protocol pentru brădeni și nu pentru niște grupuri de interese și firme de casă. Până la acest moment nu pot să vă dau niște date certe, ce este sigur e că opoziția dacă este în slujba brădenilor va trebui să se reformeze și e obligatoriu să capete o altă valență, diferită de tot ceea ce a fost ea până acum.

Opoziția va da și propunerea pentru viceprimar.

Opoziția nu va sprijini candidatul PSD pentru această funcție. Așa e normal și moral, având în vedere votul dumneavoastră care s-a cristalizat în cei 9 consilieri locali ai ei. Dacă se va întâmpla asta, dumneavoastră aveți instrumentul de presiune, votul și tragerea la răspundere pentru încrederea înșelate.

Codul administrativ nu menționează cine face PRIMUL propunerea pentru viceprimar, iar că a doua propunere ( din partea consilierilor locali ) cântărește mai puțin e hazlie.

Consiliul Local va fi subordonat doar brădenilor, va conlucra cu cele mai bune intenții pentru brădeni cu Instituția Primarului. Dacă se va întâmpla altfel, cu siguranță veți afla de la noi” a informat brădenii liderul USR PLUS Brad.

 1,989 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *