Bulibășeala totală: Arafat a fixat în ce condiții se închid restaurantele! Deciziile din ultimele zile, de la nivel județean, se racordează la criteriile guvernamentale!

articol publicat în octombrie 13, 2020

Nelu Tătaru și Raed Arafat au transmis, marți seară, noi decizii luate în CNSU. Printre acestea, petrecerile de la nunți și botezuri vor fi interzise la nivelul întregii țări în perioada următoare, până când se va înregistra o scădere a numărului de infectări.

„Unde incidența este sub 3 la mie, purtarea măștii este obligatorie în zonele aglomerate. Când incidența depășește 3 la mie, purtarea măștii va fi obligatorie în toate spațiile deschise.

În privința teatrelor, cinematografelor și a restaurantelor, când incidența este sub 1,5 la mie vor funcționa la capacitate de 50%, iar între 1,5 la mie și 3 la mie, vor funcționa la 30% și până la ora 23:00. Peste 3 la mie activitatea va fi sistată.

Evenimentele private sunt interzise pe plan național până vom vedea o scădere a cazurilor” a anunțat Raed Arafat.

Declarații de presă susținute de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat #NeluTataru #RaedArafat #PalatulVictoria

Declarații de presă susținute de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat#NeluTataru #RaedArafat #PalatulVictoria

Publicată de Guvernul României pe Marţi, 13 octombrie 2020

 3,007 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *