Localitățile din Țara Zarandului în care se închid restaurantele: Mesteacăn, Țărățel, Bucureșci, Rîșculița, Țebea, Fornădia și Șoimuș

articol publicat în octombrie 13, 2020

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara a adoptat astăzi, 13 octombrie, hotărârea nr. 36 privind restricționarea sau menținerea restricțiilor privind desfășurarea unor activități comerciale în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5 cazuri/1.000 locuitori.

Măsurile prevăzute în hotărârea de astăzi intră în vigoare începând cu data de 13.10.2020 și se referă la restricționarea sau menținerea restricțiilor pentru activități cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum pentru produsele alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, a restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau al altor unități de cazare, a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în interiorul clădirilor. De precizat că terasele localurilor din unitățile administrativ teritoriale vizate de măsura Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara rămân deschise. 

Localitățile din Țara Zarandului în care se RESTRICȚIONEAZĂ și/sau MENȚINE RESTRICȚIA: Bucureșci, Fornădia, Șoimuș și Păuliș (Șoimuș), Mesteacăn și Țărățel (Brad), Rîșculița și Țebea (Baia de Criș).

 11,092 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *