Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Soția primarului din Abrud a fost testată pozitiv cu COVID-19, astfel, Cristian Albu a intrat în izolare!

articol publicat în octombrie 13, 2020

Primarul orașului Abrud, Cristian Alexandru Albu, a intrat în izolare cu familia, după ce soția sa a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

„In urma testarii perioadice care se efectueaza personalului CIA Abrud, sotia mea, alaturi de alte doua persoane, au fost testate pozitiv. In consecinta, va anuntam ca am intrat in autoizolare, impreuna cu familia mea. Vom respecta in totalitate protocolul impus si ancheta epidemiologica.

Data pentru validarea mandatului de primar nu a fost inca stabilita, dar daca va fi stabilita in cele 14 zile in care voi fi in izolare, vom respecta intocmai normele legale care prevad astfel de situatii. Orice schimbare intervine, va voi comunica, in mod oficial, pe pagina aceasta.

Asa cum s-a vazut in utimul timp, situatia pandemica nu are o evolutie favorabila, de aceea, fiecare dintre noi trebuie sa ne luam masurile de preventie necesare. In acest moment, sotia mea este bine, nu prezinta simptome, dar acest virus s-a dovedit ca reactioneaza diferit pentru fiecare persoana, de aceea, preventia ar trebui sa fie prioritate pentru noi in aceasta perioada” a anunțat noul primar din Abrud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *