Dorin Sorin David: „Viceprimarul va fi ales dintre noi, cei 17 consilieri” Ce vrea să spună liderul PER Brad?

articol publicat în octombrie 15, 2020

Interesantă și moderată ieșire a președintelui PER din Brad, Dorin Sorin David, care la locale a obținut peste 900 de voturi și trei mandate de consilier local, un număr mare de mandate, având în vedere că partidul nu este unul parlamentar. Multă lume se aștepta să anunțe susținerea pentru un nume de viceprimar însă David anunță doar negiocieri între cei 17 consilieri începând cu săptămâna viitoare.

„Electoratul brădean este un electorat deosebit de inteligent și motivez această constatare, prin faptul că domniile voastre ați dorit ca Florin Cazacu să fie primar dar în același timp ați dorit ca el să nu mai fie majoritar în Consiliul Local, asta însemnând că v-ați dorit să-l coborâți de acolo de pe piedestalul pe care stă de 16 ani și să-l puneți alături de cei 17 consilieri cu care împreună să gândească, să elaboreze și să aprobe acele proiecte care vor duce la dezvoltarea acestui municipiu.

Noi, consilierii din partea PER, vă promitem că vom fi foarte activi și foarte prezenți acolo unde comunitatea brădeană are nevoie de noi și de ajutorul nostru.

Mai rămâne pentru săptămâna viitoare când voi reveni cu un nou filmuleț, cu un nou mesaj, despre viceprimar. Viceprimarul va fi ales dintre noi cei 17 consilieri și aceste negocieri le voi prezenta și întâlniri care le vom avea le vom prezenta săptămâna viitoare.

Îmi doresc ca acest oraș să prospere și să înflorească și aceasta este deviza consilierilor PER” a anunțat Dorin Sorin David.

ALEGERI LOCALE 27.09.2020PER-BRAD-HD 🌲🌲🌲#iubeșteBradu ❤

Publicată de Dorin Sorin David pe Joi, 15 octombrie 2020

 6,420 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *