Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Tură foto, în Munții Apuseni, în Dumești, Sălciua, cu Ștefan Marinescu

  • Organizator și îndrumător: Ștefan Marinescu
  • Locul desfășurării: Sălciua, Alba – Dumești
  • Un proiect susținut de @Nikon.Data desfășurării: 23-25 Octombrie 2020
  • Locuri disponibile – 14
  • PREȚ – 600 Ron/persoană

Salutare dragi iubitori și pasionați de fotografie, călători prin România de poveste. Munții Apuseni reprezintă una dintre cele mai atractive destinații turistice din România. Din Sălciua pornesc trasee spre cătunul Sub Piatră și Huda lui Papară, Rezervația Vânătările Ponorului, iar lista este lungă.

Sălciua este situată în județul Alba, pe Valea Arieșului, la aprox. 80 de km de Cluj-Napoca și la 15 km de Baia de Arieș, orașul cel mai apropiat, pe DN 75: Câmpeni-Sălciua-Turda. Numele comunei vine de la numărul mare de sălcii pitice care creșteau pe malul Arieșului, ale căror ramuri erau folosite la împletirea de coșuri.

De această dată, vă invit să descoperim împreună aceste locuri de poveste și să surprindem spectacolul desăvârșit al naturii în mijlocul unei toamne plină de culoare.

Adiacent de aceste locuri, vom face o excursie la impresionanta cascadă, Vălul Miresei și un popas de suflet in satul lui Horea, pentru a contempla natura sub Frasinul ce-i oferea acestuia adapost și loc de liniște și reculegere.

Cum o vizită în Apuseni nu se poate încheia fără o incursiune și la Biserica Scufundată, în speranța că aceasta încă nu a fost înghitită de apă, ne vom aventura și în satul, Geamăna!

Așa cum v-am obișnuit, seara vă invit la o trandafirată autentică și la un pui la ceaun cu bere neagra, pregătite în mijlocul naturii.Salutare dragi iubitori și pasionați de fotografie, călători prin România de poveste.

Pentru mai multe detalii, click aici!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *