Aer de primăvară, în plină toamnă, în PNL Brad?

articol publicat în octombrie 16, 2020

„Din cenușa-i proprie și din propriu-i scrum” noii lideri județeni ai partidului de guvernământ – PNL, vor să refacă filiala în tot județul, să o „renască” iar o primă „haltă politică”, căci la nivel de cătun este liberalismul ca forță politică în Brad, este primenirea cu un aer de primăvară a organizației municipale Brad.

Bun, știm cu toții că umbra lui Gligor în PNL Brad, mare șef și consilier local este o variantă de viceprimar, însă nu știm cine îl va vota, cele mai mari șanse avându-le pentru această poziție actualul viceprimar PSD, apoi din partea opoziției Raul Matei, căci cei de la PER nu vor fotoliul de viceprimar.

Ok, nu mai reluăm toată epopeea marelui lider liberal din Brad, dl. Florin, om politic al cărui nume este legat ombilical de fostul șef al PDL, Gligor, însă din păcate și cu un destin politic oarecum asemănător. La brutărie, boss!

Vetuța vrea performanță, Ovidiu Furdui la fel, care, by the way, va fi șef zonal, pe merit zicem noi și posibil candidat la Camera Deputaților pe locul II sau III ca să tragă lista, chiar dacă pe simularea realizată de Agenția de Rating Politic, PNL în Hunedoara va pupa doar un mandat de deputat!

Bun, în aceste condiții, este cât se poate de clar că generalul Bârea, cel tras pe dreapta de Heiuș și David la locale, poate fi noul lider al filialei din Brad.

Și apropo, dragi liberali brădeni. Degeaba tot spuneți că-l vreți jos pe Cazacu, care vă bate măr din 2004 încoace, pentru că în realitatea nu prea faceți nimic în această direcție. Să vă dau un pont despre cum l-ați sprijinit și pe Matei: La primărie, Matei a luat 1.145 de voturi. La Consiliul Local, PNL a luat 874 de voturi iar USR PLUS a luat 753 de voturi. Prin urmare 482 de voturi în minus pentru Matei și nu suntem naivi să nu știm că minusul este în proporție covârșitoare de la PNL…

Prin urmare, la Brad, Vetuța știe ce are de făcut: curățenie de primăvară!

 3,357 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *