Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Controalele polițiștilor din Crișcior continuă pe DN74: Doi bărbați din Alba au fost amendați cu 5.000 lei iar lemnul le-a fost confiscat

În noaptea de 22/23.10.2020,  poliţişti din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Crișcior, împreună cu reprezentaţi ai Gărzii Forestiere Timişoara, au oprit în trafic, pe DN74, în comuna Buceş, autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de  46 de ani, din județul Alba, care transporta material lemnos (lemn de foc), în cantitate de 20,50 mc, cu 8,5 mc mai mult decât era cantitatea prevăzută în avizul de însoțire.

Prin urmare,  şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei şi s-a dispus confiscarea cantităţii de 8,5 mc care nu era specificată în documentele de transport.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au oprit în trafic, pe DN 74, în comuna Buceș, autoturismul condus de un bărbat de 34 de ani, din , județul Alba, care transporta material lemnos (lemn de foc),  în cantitate de 2 mc, fără a deține aviz de însoțire. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 de lei  şi s-a dispus confiscarea  materialului lemnos.        

Întreaga cantitate de material lemnos confiscată  (respectiv cei 10,5 mc) a fost predată în custodia Ocolului Silvic Brad, fiind evaluată la peste  3000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian