Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Rugămintea lui Moroșan către locuitorii de pe Piața Republicii și Vlădeasa: Timp de două săptămâni vă rog să mutați mașinile în Parcarea Mare și alte parcări!

Lucrările la distribuția gazului în Huedin sunt aproape de finalizare, însă în următoarele două săptămâni, lucrările vor avansa într-o zonă aglomerată a Huediului, prin urmare, primarul Mircea Moroșan le solicită celor de pe Piața Republicii și Vlădeasa să mute mașinile în Parcarea Mare și alte parcări

„Până în acest moment s-au efectuat 31 de din 34,5 km, mai avem foarte puțin, dar săptămâna viitoare încep lucrări într-o zonă aglomerată a orașului, în Piața Republicii 8, Vlădeasa 6 și 4 precum și continuări la Colonia Nouă, Dealului, Teilor și Veteranilor.

Rugămintea mea o să fie, să vă mutați de luni mașinile, celor din Piața Republicii și Vlădeasa pentru că timp de două săptămâni se vor face lucrări acolo. Noi o să punem la dispoziție parcarea mare a orașului Huedin, la dispoziția dumneavoastră, precum și orice fel de parcare din oraș în care nu veți plăti nimic. Deci vom avea două săptămâni grele pentru a finaliza distrubuția gazului care se estimează că în luna noiembrie va fi gata” a anunțat Mircea Moroșan.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *