Infracțiuni rutiere constate de polițiștii din Huedin în oraș și în Poieni

articol publicat în octombrie 27, 2020

În acest final de săptămână, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au constatat numeroase infracțiuni rutiere, persoanele depistate fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere sau conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, un bărbat de 38 de ani, din orașul Huedin se află în arest la domiciliu, după ce a fost surprins de polițiști deplasându-se cu un autoturism, fără a deține permis de conducere.

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin, în colaborare cu cei ai Secției Rurale au depistat un bărbat de 38 de ani, din orașul Huedin, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN1-E60, pe raza comunei Poieni, deși nu deținea permis de conducere.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior, acesta a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Huedin, fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

În cursul zilei de 24 octombrie, a.c., polițiștii rutieri și de ordine publică au depistat doi tineri de 21, respectiv 28 de ani, din orașul Huedin, în timp ce se deplasau cu autovehiculele pe raza localității, deși nu dețineau permise de conducere.

Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La aceeași dată, în jurul orei 17.10, polițiștii rutieri au depistat un conducător auto de 57 de ani, din comuna Gârbău, în timp ce se deplasa pe DC140, în interiorul localității Gârbău, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 3,278 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *