Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Mircea Moroșan: Pe strada ing. Aurel Lazea am intervenit suplimentar cu pietriș, în aceste zile!

După ce în ultimele zile, un cetățean din Huedin a atras atenția cu privire la „strada noroaielor” – ing. Aurel Lazea, o stradă înecată în noroaie, primarul Mircea Moroșan s-a mobilizat și a intervenit, pietruind strada.

„Având în vedere starea de degradare produsă de condițiile meteorologice, pe strada ing. Aurel Lazea am intervenit suplimentar cu pietriș, în aceste zile. Așa cum bine știți, vorbim de o remediere temporară a situației, până la finalizarea tuturor lucrărilor de modernizare a infrastructurii prevăzute. Vom mai interveni ori de câte ori va fi nevoie, pentru a avea strada practicabilă până la finalizarea acestor lucrări!

Apreciez implicarea dumneavoastră în sesizarea oricăror probleme viabile legate de comunitatea noastră, astfel încât, am ales să aloc o adresă de email birou.mirceamorosan@gmail.com pentru a asigura un grad cât mai mare de operativitate în buna gestionare a soluționării sesizărilor primite. Vă invit pe această cale să folosiți cu toată încrederea acest mijloc direct de comunicare!” a anunțat Moroșan.

Cu această ocazie, primarul Moroșan merită apreciat pentru rapiditatea cu care a rezolvat problema!

Cum arăta înainte strada?

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *