Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

O familie cu 6 copii din Mărgău va avea un loc cald în care să se simtă acasă de sărbătorile de iarnă! Felicitări CERT Transilvania!

articol publicat în noiembrie 1, 2020

În 15 septembrie, CERT Transilvania a făcut un apel public pentru a ajuta o familie cu șase copii din comuna Mărgău care intra în iarnă fără un acoperiș deasupra capului.

„În drumurile noastre pe munți și prin vai, la Margău, am întâlnit o familie cu 6 copii. Sunt harnici și muncitori, îngrijesc vitele satului, dar ei nu au o casă, nu au curent și nici apă. Se apropie iarna și acești copii merită o șansă.

Lansăm proiectul “Căsuță pentru copii” prin care vrem să achiziționăm o casa tip container pentru acestă familie care acum are nevoie de noi. Împreună, solidari, așa cum ne stiți, putem reuși să oferim o șansă în plus acestei familii” au anunțat în 15 septembrie cei de la CERT Transilvania.

Oamenii au răspuns pozitiv apelului și au donat bani, astfel, în acest an, cei șase copii vor sărbători Crăciunul în căldură: „Pare că a fost ieri, pentru noi, dar nu și pentru cei 6 copii care au început deja să simta frigul și asprimea toamnei.

Împreună, solidari, am reușit din nou! Copilașii aceștia au acum un loc cald în care să se simtă acasă. Nu vor mai fi nevoiți, că până acum, să stea afară la foc ca să simtă puțină căldură și apoi să meargă la somn, nu vor mai fi nevoiți să doarmă îmbrăcați… Deja își făceau planuri cum o să se spele… Am fost impresionați cât de uniți erau și ce grijă aveau unul de celălat. E mare bucurie acum în noua lor căsuță în care au și căldură și lumină… o normalitate pentru noi, un vis acum devenit realitate pentru ei. Iarna ce urmează nu mai e motiv de îngrijorare.

Vă mulțumim! Împreună am dat o șansă acestei familii și solidari am făcut această lume mai frumoasă. Poate nu întreaga lume, dar în mod CERT lumea celor 6 copii” au anunțat cei de la CERT Transilvania.

Cu această ocazie Apuseni Info felicită CERT Transilvania pentru inițiativă și finalizare!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *