Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Traian Pandor, primarul din Baia de Arieș: „Deputatul Florin Roman a făcut dreptate pentru pensionari”

articol publicat în noiembrie 4, 2020

Traian Pandor, primarul din Baia de Arieș, a anunțat că-l susține pe deputatul Florin Roman la parlamentare, după ce liderul deputaților liberali a depus un amendament prin care se introduceau localitățile Baia de Arieș, Lupșa, Abrud, Roșia Montană în legea în care locuitorii acelor comunități se pot pensiona cu doi ani mai devreme.

„Aceata a fost întrebarea mea pentru Florin Roman! Mi-a răspuns cu fermitate și încredere: Traiane, o rezolv! Și în două săptămâni amendamentul lui a devenit litera de lege. Iar astăzi, locuitorii din Baia de Arieș, Lupșa, Abrud, Roșia Montană și pe o raza de 8 km de aceste localități, oamenii se pot pensiona mai repede, fără a suporta penalități.

Florin Roman ne-a ajutat atunci când i-am cerut sprijinul. Concret, nu prin povesti! Este din punctul meu de vedere, nu doar cel mai luptător, ci și cel mai performant parlamentar.

Eu îl voi susține cu toată determinarea și va îndemn sa îl sustinem pentru că vom câștiga împreună un deputat, care luptă pentru Baia de Arieș și pentru Apuseni” a anunțat Traian Pandor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *