Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Velo Cluj: Zeci de km de piste de biciclete, din Cluj-Napoca în Apuseni.

articol publicat în noiembrie 4, 2020

Un proiect revoluționar gândit de Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, pentru dezvoltarea turismului în Apusenii din Cluj este „Velo Cluj” – 100 de km de piste de biciclete din Cluj-Napoca în Apuseni.

„Un alt proiect anunțat cu acest prilej, `Velo Cluj`, presupune realizarea într-o primă etapă, cu finanțare din bugetul multianual al Consiliului Județean, a 100 de km de piste de biciclete, pe trei trasee principale ce leagă Cluj-Napoca de unele dintre cele mai importante zone turistice ale județului, Cheile Turzii și Muntele Băișorii” a anunțat astăzi proiectul Alin Tișe.

Vă reamintim, în ultimii doi ani Alin Tișe a reușit să modernizeze sute de kilometri de drumuri județene în Cluj și în special pe cele din zona de munte, a căror modernizare cu siguranță va provoca o creștere explozivă a numărului de turiști.

121 milioane euro a investit forul județean în modernizarea drumurilor din Cluj: „Anterior, în perioada 2016-2020, Consiliul Județean a intervenit pe 934 de kilometri de drumuri județene, dintre care 585 de kilometri au beneficiat de lucrări de întreținere, iar 349 de kilometri de lucrări de modernizare. Valoarea totală a investițiilor în drumurile județene a fost de 121 de milioane de euro, bani proveniți atât din fonduri europene cât și de la bugetul Consiliului Județean” a explicat Alin Tișe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *