Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Gheroghe Cuc: Vă rog să fiți foarte precauți, în special cei din Rogojel unde incidența cazurilor este mai mare

articol publicat în noiembrie 5, 2020

Primarul din Săcuieu, Gheroghe Cuc, le transmite locuitorilor din localitatea de sub Vlădeasa, să fie în continuare atenți la măsurile de protecție de COVID-19, chiar dacă rata de incidență în localitate a scăzut.

„ O veste bună, dar asta nu înseamnă că trebuie să lăsam garda jos în ceea ce privește respectarea măsurilor de siguranță, din contră acuma ar trebui să dăm dovadă de mai multă responsabilitate ca să nu ne întoarcem din nou în scenariul roșu.

Vă rog să fiți foarte atenți, să purtați mască, să evitați locurile aglomerate și deplasările inutile, protejați-vă fiecare în primul rând pe voi și în acest fel îi veți proteja și pe cei din jur. Vă rog sa fiți foarte precauți, în special cei din loc. Rogojel unde incidența cazurilor este mai mare, evitați vizite și deplasări inutile la vecini și magazine, la posta din sat, iar la biserica vă rog să purtați masca și sa respectați distanța între voi.

De asemenea va trebui să fiți foarte atenți la simptomele de răceala ale copiilor întrucât se întorc la școala, și atenție pot exista persoane purtătoare perfect sănătoase nu va bazați că stau de vorba că nu e răcit și astfel de chestii. Dumnezeu sa ne ajute pe toți!” a anunțat Cuc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *