Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un proiect de suflet în Huedin, în vremea pandemiei: „Șanse egale pentru toți copiii”

articol publicat în noiembrie 6, 2020

Mai mulți locuitori inimoși din Huedin, membri ai „Asociației Umanitare Dreptul la Viață Huedin” propun comunității, un proiect de suflet, în vremea pandemiei: „Șanse egale pentru toți copiii”.

„Dragi prieteni! Începem un nou proiect de suflet, un proiect necesar în condițiile actuale de pandemie. Să îi spunem `Șanse egale pentru toți copiii`.

În prima poza e mesajul unei mame cu trei copii elevi la Școala Gimnaziala Specială Huedin. E greu de imaginat cum se poate trăi fără curent electric și sa participi la ore online.

În a doua poza, primită de la un cadru didactic, e dovada clară ca acești copii participa cum pot la ore. Știți ce mi-a mai povestit doamna profesoara? Ca se aduna câte 3-4 copii dintr-o clasa, la unul singur care are o tableta și internet, și participa toți de acolo. E impresionant cât își doresc participarea la ore. Dar, unii nu au deloc dispozitiv, alții au un singur telefon în casă, dar sunt mai mulți elevi.

Deci…. Am început sa visez. Și visez sa le oferim măcar câte o tableta la o familie. Cei fără curent se duc prin vecini și își încarcă singurul telefon al familiei.

Ce ziceți? Mai facem o minune împreună?
Eu știu ca `Dacă ți s-a dat un vis, ți se vor da și șanse să îl împlinești` ( Irina Binder).

Donații se pot face în contul – IBAN RO50BTRLRONCRT0282041001 Titular cont Asociația Umanitara Dreptul la viata Huedin cu mențiunea „pt tablete”
Daca aveți o tableta de dăruit, aștept sa ma contactați. Eu știu ca îngerii exista!”
a anunțat pe o rețea de socializare, Daciana Loi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *