Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primaria Brad a anunțat ca incearca sa identifice solutii sa nu inchida total piata: Este greu de inteles ratiunea acestei decizii

articol publicat în noiembrie 7, 2020

Primaria municipiului Brad a anutat in aceasta seara ca incearca sa identifice solutii pentru a nu inchide total piata, anuntand ca „este greu de inteles ratiunea acestei decizii”.

„Ultimele decizii aflate in analiza la nivelul guvernului, in special decizia privind sistarea temporara activitatii comerciale in spatiile inchise din pietele agroalimentare, genereaza mari probleme in ceea ce priveste activitatea unor societati comerciale, producatori agricoli si intreaga activitate comerciala din piata agroalimentara.

La Brad, activitatea comerciala in Piata Agroalimentara Avram Iancu se desfasoara in conditii civilizate si confortabile, conform tuturor normelor sanitare din domeniu.

Este greu de inteles ratiunea acestei decizii in situatia in care supermarketurile isi desfasoara activitatea, uneori, in conditii mult mai riscante in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului COVID 19.

In cazul publicarii hotararii de guvern privind masura sistarii activitatii in interiorul pietelor agroalimetare vom incerca sa gasim in cel mai scurt timp posibil cea mai buna solutie pentru ca activitatea comerciala sa poata fi desfasurata in noile conditii impuse.

In concret se va analiza posibilitatea amplasarii unor tarabe in EXTERIORUL pietei si se va organiza activitatea comerciala in zona exterioara.

Este greu de inteles si explicat populatiei aceasta MASURA DISPUSA DE GUVERN in conditiile in care la noi la Brad ca si in alte multe orase din tara, piata functioneaza intr-o hala moderna in conditii optime pentru desfasurarea civilizata a actului comercial.

In cursul zilei de duminica 8 noiembrie 2020, dupa publicarea masurilor dispuse, administratia publica locala va analiza si va lua masurile potrivite, in asa fel incat activitatea comerciala sa poata fi desfasurata in continuare in exteriorul halei.

Este necesar sa gasim solutiile corecte si legale pentru a trece si peste aceasta perioada dificila. Masurile vor fi aduse la cunostiinta publica imediat dupa adoptare!” au anuntat oficialii primariei Brad.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *