Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cristian Dan Pasca a depus jurământul de învestire în funcția de primar al orașului Câmpeni

articol publicat în noiembrie 8, 2020

Vineri, 6 noiembrie, Cristian Dan Pasca a depus jurământul de învestire în funcția de primar al orașului Câmpeni.

Ceremonia de învestire a avut loc în prezența Prefectului Județului Alba, Nicolae Albu, la eveniment participând ca invitați și parlamentarii Florin Roman, Corneliu Olar și primarul comunei Bistra, Traian Gligor.

„Jurământul depus la preluarea mandatului de primar al orașului Câmpeni nu este pentru mine o simplă formalitate. Este responsabilitate, este respect față de legile țării și nu în ultimul rând, datoria de a lucra pentru și în folosul comunității locale.

Primul meu gând se îndreaptă către dumneavoastră, locuitorii orașului Câmpeni, către cei care m-ați votat dar și către cei care din diferite motive nu m-ați votat. Voi fi primarul dumneavoastră, al tuturor, indiferent de opțiunea pe care a avut-o fiecare. Sunt convins că așteptările fiecărui câmpănar sunt mari. Cu toții ne dorim același lucru – o viață mai bună – Acasă la Câmpeni.

Sunt sigur că pentru acest lucru vom avea sprijinul parlamentarilor noștri, a domnului Președinte al Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a domnului Prefect Nicolae Albu, a Guvernului României și implicit al Premierului României, Ludovic Orban cu care am și o relație de prietenie apropiată.

Uşa mea va fi deschisă tuturor celor care au nevoie. Vreau să pornim împreună pe drumul unui oraş modern, cu toate facilităţile, cu oameni fericiţi! Doar împreună suntem puternici! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!” a transmis noul edil al capitalei Țării Moților, Cristian Dan Pasca.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *