Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Drama bătrânei din Apuseni, Tanti Fica, cu o pensie de 15 lei, a fost rezolvată de ministrul Muncii

Dama bătrânei din Apuseni, Tanti Fica, în vârstă de 76 de ani, care trăieşte în cătunul Fântânele, în comuna Ceru Băcăinţi, judeţul Alba și care avea o pensie de doar 15 lei, a fost aflată apoi rezolvată de ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Povestea impresionantă a bătrânei din Apuseni a fost făcută publică de un tânăr din județul Alba. Acesta a făcut o pagină de Facebook prin care a reușit să și obțină ajutor pentru ea.

Informația a ajuns și la ministru Muncii, Violeta Alexandru, care a îndreptat situația: „Eu am cerut celor care mă informează zilnic să îmi ridice probleme pe care jurnaliștii le identifică. Ce are doamna nu este o pensie, este o indemnizație după soț. Am făcut o verificare, am solicitat informații și mi s-a confirmat că nu s-a făcut actualizarea în sistem. Este o problemă care arată că sistemele electronice nu au fost puse la punct și nu au fost actualizate. Doamnei i s-a făcut dreptate. Am făcut modificarea cu ajutorul deputatului Florin Roman și cu sprijinul parlamentarilor PNL, doameni i se vor da banii”, a anunțat Violeta Alexandru, sâmbătă seara, la Realitatea PLUS.

sursă video: REALITATEA.NET

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *