Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un tânăr din Lupșa fără să aibă permis, a provocat un accident rutier și a declarat că altcineva a condus mașina

articol publicat în noiembrie 12, 2020

La data de 11 noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Poliției Baia de Arieș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 23 de ani, din comuna Lupșa, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în declarații și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 05 noiembrie 2020, în jurul orei 02.00,  în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Lupșa a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar polițiștilor ajunși la fața locului le-a declarat că autoturismul îi aparține dar nu el a condus și nu știe ce s-a întâmplat.

Ulterior, acesta a fost condus la sediul poliției unde și-a schimbat declarația și le-a indicat polițiștilor o persoană care ar fi condus autoturismul.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul ar fi mințit și că autoturismul a fost condus în realitate de el, în condițiile în care nu este posesorul unui permis de conducere.

În cursul zilei de azi, 12 noiembrie 2020, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *