Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

După episodul „Spitalul Câmpeni”, Valentin Gog a fost votat viceprimar al orașului Câmpeni

articol publicat în noiembrie 14, 2020

În primăvară, numirea de la București – ministerul sănătății, a lui Valentin Gog în fruntea Spitalului din Câmpeni, a generat un adevărat scandal în capitala Țării Moților, cu acuze din partea ambelor partide importante din urbe, PNL și PSD. Acum, consilierii locali liberali l-au votat pe Valentin Gog viceprimar al localității Câmpeni, acesta urmând să facă echipă cu edilul ales în 27 septembrie – Cristian Dan Pasca.

„Orașul Câmpeni are viceprimar! Consilierii locali au votat viceprimarul orașului Câmpeni. Această funcție va fi deținută, începând de luni,16 noiembrie 2020, de către colegul meu din PNL Câmpeni, Valentin Gog. Împreună vom face echipă pentru următorii 4 ani, iar ținta noastră este dezvoltarea orașului și îndeplinirea obiectivelor din programul „Acasă la Câmpeni”. Vali este un om harnic, un bun organizator, un om de echipă care pune suflet în ceea ce face” a anunțat primarul Câmpeniului.

Să ne amintim episodul numirii noului director, la spitalul din Câmpeni, din primăvară. Vă redăm analiza Digi24 pentru mai multă obiectivitate:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *