Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cristian Albu: Daca vom trata cu responsabilitate aceasta pandemie, vom reusi sa iesim din scenariul rosu

articol publicat în noiembrie 15, 2020

Primarul Abrudului, Cristian Albu, a solicitat tuturor abrudenilor sa ia masurile de preventie necesare, astfel incat incidenta cazurilor sa scada considerabil in urmatoarea perioada.

„In urma cu putin timp a fost decisa carantinarea orasului Abrud de catre CJSU, din cauza numarului mai mare de imbolnaviri de la nivelul orasului.

Am toata increderea ca fiecare dintre noi vom lua masurile de preventie necesare si vom depasi aceste moment, iar incidenta cazurilor va scadea considerabil in urmatoarea perioada.

Daca facem ce tine de noi, de fiecare, daca vom trata cu responsabilitate aceasta pandemie, vom reusi sa iesim din scenariul rosu, iar vietile noastre sa se desfasoare cat se poate de normal” este mesajul edilul din Abrud, adresat locuitorilor orasului, in acest moment dificil.

Va reamintim, CJSU a hotărât astăzi, duminică, 15 noiembrie, CARANTINAREA orașelor Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Cugir, Abrud, precum și a comunei Ciugud. De asemenea, au fost hotarate si noile restrictii care vor intra in vigoare de marti, 17 noiembrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *