Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

USR PLUS Brad acuză: „La Brad, USL trăiește! Consilierii PNL Brad au votat în masă PSD”

articol publicat în noiembrie 16, 2020

Filiala Brad a Uniunii Salvați România, în această seară, a solicitat public conducerii județene a PNL Hunedoara, excluderea a celor trei consilieri ai PNL Brad – Oprișa Florin, Adam Ionel și Circo Ionel, pe motiv că au trădat opoziția din Brad.

„La ședința de Consiliu Local de astăzi, la formarea comisiilor de specialitate și alegerea președinților și secretarilor acestor comisii, acești 3 consilieri ai `opoziției` brădene au votat în masă PSD, iar PSD le-a întors votul acolo unde a fost cazul. In calitate de lider al grupului de consilieri locali ai USR, Matei Raul Florin a avut o convobire telefonică după încheierea ședinței cu domnul Oprișa Ioan, președintele PNL Brad. Cităm: `am votat PSD fiindcă și ei ne-au dat 2 comisii`

Dragi brădeni, tergiversarea de atâtea săptămâni în alegerea viceprimarului municipiului Brad se cauzează exclusiv jocului acestor 3 consilieri PNL care din `bârfa satului` și legitimată astăzi, ar fi făcut înțelegerea deja cu PSD.

Uniunea Salvați România și Partidul Ecologist Român, filiale Brad, au propus și votat membri ai opoziției.

Se pare că votul acordat de sutele de brădeni consilierilor locali ai PNL prin domnii Oprișa, Adam și Circo a fost trădat încă de la bun început, acesta fiind de fapt un vot acordat PSD.

Discursul PNL de acum și din campaniile trecute împotriva `cancerului PSD ` a fost dezbrăcat astăzi de orice substanță și consistență prin înțelegerea și votul acestor consilieri locali cu PSD, el rămânând doar unul de formă.

Cunoaștem membri de calitate, susținători și simpatizanți locali ai PNL. Mesajul nostru către voi este următorul: Atâta vreme cât îi țineți ( de atâtea mandate ) pe acești PSD-iști îmbrăcați în haine de PNL-iști în fruntea organizației locale, Bradul nu va prospera mai mult decât este acum. Filiala Brad a USR nu poate să facă echipă cu astfel de oameni.

Drept urmare, așteptăm ca mesajul prim-ministrului României, domnul Ludovic Orban, să fie pus de îndată în aplicare, iar celor trei să li se retragă sprijinul politic.

USR Brad dorește conlucrarea în Consiliul Local Brad cu oameni cu coloană vertebrală, oameni de cuvânt și care să respecte votul dumneavoastră. Acest lucru va fi posibil, credem, cu următorii consilieri locali ai PNL.
Ne dorim ca momentele când proiecte de hotărâre inițiate împotriva cetățenilor simpli și cu dedicație pentru firmele de casă să fie respinse tranșant de o opoziție unită. Prin votul acestor consilieri locali ai PNL la Brad, USL trăiește!
au anunțat oficialii USR PLUS Brad.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *