Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

PNL Brad răspunde USR PLUS Brad: O reacție josnică nu are nimic de-a face cu politica și cu bunul simț

articol publicat în noiembrie 17, 2020

Au fost aliați la locale, astăzi se ceartă la cuțite pe rețele de socializare. Conflictul USR Plus Brad – PNL Brad, în spatele cortinei este despre nominalizarea viceprimarului de Brad, despre supremația în opoziția locală și nu în ultimul rând, despre cine va coagula dreapta la viitoarele alegeri locale, peste patru ani, împotriva PSD-ului și a primarului în funcție – Florin Cazacu.

PNL Brad, într-un comunicat semnat de grupul consilierilor locali liberali – Oprișa Florin, Adam Ionel și Circo Ionel, a răspuns acuzațiilor USR PLUS Brad, catalogând reacția celor din USR PLUS Brad ca fiind josnică.

„În cursul zilei de ieri, 16 noiembrie 2020, a avut loc ședința consiliului local al municipiului nostru, ocazie cu care au fost stabilite comisiile de specialitate. În urma votului, consilierii liberali dețin președinția comisiilor de urbanism și sănătate, precum și reprezentarea în alte trei comisii. Considerăm că aceste rezultate ne permit să reprezentăm brădenii într-un mod profesionist, având în vedere experiența și pregătirea consilierilor noștri.

Ulterior, reacția publică a colegilor de la USR+ a fost una care ne-a șocat. Nu numai că am fost arătați cu degetul că am pactizat cu alte partide, dar spre totala noastră stupefacție, suntem acuzați de deturnarea votului brădenilor, în favoarea PSD. Acest tip de reacție josnică nu are nimic de-a face cu politica și cu bunul simț!

Stimate domnule Matei Raul Florin, vă reamintim (deși nu a trecut multă vreme) că ați fost susținut de Partidul Național Liberal pentru a deveni Primarul Municipiului Brad. V-am acordat încrederea, am făcut împreună campanie umăr la umăr și ați obținut un scor bun, cu votul liberalilor din Brad. Gestul pe care l-ați făcut, aruncând acuze grave asupra celor cărora le-ați cerut sprijinul, ne face să ne întrebăm dacă ați meritat toată încrederea noastră și tot efortul pe care l-am făcut împreună. Ne întrebăm dacă înțelegeți că pentru oameni e mult mai important să fie bine reprezentați în consiliul local. Asta înseamnă luptă pentru idei și proiecte, dar și dialog și negociere. Vă invităm să vă dezbrăcați de haina electorală și să începeți să munciți pentru Brad!” arată consilierii locali ai PNL Brad.

Rămâne să vedem cum vor vota consilierii liberali la alegerea viceprimarului de Brad și ce negocieri politice se vor face în perioada următoare. Sursele Apuseni Info acreditează teoria că votul pentru viceprimarul Bradului va fi dat după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

UPDATE! Raul Florin Matei a replicat deja la răspunsul PNL Brad:

„Oricum ați vrea să îmbrăcați și să răstălmăciți situația, ce este sub staniol miroase. Ați votat PSD, iar PSD v-a votat în comisii în care opoziția avea majoritate. Asta ați făcut tot timpul la Brad, de aceea este de 5 mandate același primar. Până PNL nu se debarasează de consilieri ca dvs. , domnilor Oprișa, Adam și Circo veți fi asociați cu PSD. Mi-ar fi jenă, în locul dumneavoastră să fac campanie anti PSD. Cum veți mai ieși în stradă, în Brad, să cereți votul la parlamentare, dragi consilieri locali ai PNL Brad?”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *