Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Sorin Leontin Cipleu: A treia variantă a centurii Aleșd este o consecință a reacției cetățenilor ori o minciună

articol publicat în noiembrie 18, 2020

Astăzi, într-un răspuns oferit publicației ebihoreanul.ro, primarul Aleșdului a anunțat că sunt trei variante de lucru pentru centura Aleşd, anunțul fiind făcut în urma protestului de ieri, relatat de alesdonline.ro.

„Decizia se va lua la CNAIR, unde vor fi dezbătute trei variante: aceasta, care acum a scăpat în public, cea veche şi încă una la care lucrează Consiliul Judeţean Bihor. CNAIR va face o analiză cost-beneficiu şi probabil va ţine cont şi de nemulţumirile oamenilor”, a declarat primarul Ioan Todoca, miercuri, pentru ebihoreanul.ro

Între timp, fostul candidat la primăria Aleșd, Sorin Leontin Cipleu, a comentat declarația primarului considerând că a fost făcut strict în contextul protestului de ieri: „3 poduri peste Criș la varianta inițială este o minciună. Este prevăzut un viaduct și un pod peste Criș, dar așa e când nu ai habar despre ce vorbești. Iar a treia variantă la care s-ar lucra este ori o consecință a reacției cetățenilor, ori o minciună pentru a detensiona situația. Vom vedea. De observat că domnul primar are argumente pentru susținerea variantei „scăpate în public”, deci e adeptul acesteia”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *