Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Dan Marc, vechiul și noul viceprimar al Belișului

articol publicat în noiembrie 20, 2020

După ce la locale s-a dat o adevărată bătălie între PSD și PNL, mai exact între actualul primar Viorel Matiș și exotica candidatură a actorului Claudiu Bleonț, PSD și-a asigurat și poziția de viceprimar, în persoana lui Dan Marc, vechiul și noul viceprimar al Belișului.

PSDiștii au obținut această nouă victorie prin votul dat de Pro România consilierului local al PSD, având în vedere că Dan Marc are o mai veche prietenie cu liderul Pro România Cluj, Remus Lăpușan, fost președinte al PSD Cluj

În preambulul ședinței de Consiliul Local de ieri, Claudiu Bleonț nu a ascuns faptul că ar dori ca viceprimarul să fie dat de forțele politice de dreapta: „Astăzi particip la prima ședință a Consiliului Local Beliș, în calitatea mea de consilier local. Este ședința la care vom alege viceprimarul, însă, indiferent de rezultat – și nu îmi ascund dorința ca o coaliție de dreapta să poată prelua această funcție, intrăm în această ședință noi, consilierii PNL Beliș, cu un singur gând – să facem tot ce ne stă în putință pentru a lucra pentru dezvoltarea comunei și pentru bunăstarea locuitorilor săi, pentru a propune proiecte care să creeze locuri de muncă, un trai mai bun, respect față de natură și de munca oamenilor de aici, respect pentru lege și o administrație transparentă.

Vă promit tuturor că noi, consilierii PNL, vom face tot ce ne stă în putere ca Primăria și Consiliul Local să lucreze pentru cetățeni și în slujba cetățenilor și nu pentru bună starea unor persoane ce ocupă fotoliul unor demnități trecătoare. Așa să ne ajute Dumnezeu!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.