Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primarul din Pietroasa, anunț despre instalația de apă: „S-a curățat (…) Intenționăm să facem o nouă captare din Valea Șasă”

articol publicat în noiembrie 20, 2020

Primarul din Pietroasa, Alin Laza, și-a început destul de activ mandatul de edil, anunțând că de miercuri s-a trecut la verificarea și curățarea instalației de apă și că oficialii primăriei intenționează să facă o nouă captare din Valea Șasă.

„Dragi cetățeni ai comunei Pietroasa, având în vedere unul din obiectivele pe care le-am propus în campania electorală, respectiv calitatea apei în comuna noastră, vă informăm că am luat măsuri ca în Pietroasa, Gurani, Cociuba Mică, ca de azi să se verifice toată instalația (captare veche, captare nouă, bazine de acumulare) și să se intervină în sensul curățării instalației. Menționez faptul că fosta conducere a primăriei a permis ca în zona carierei din Pietroasa (Valea Lazului) să se treacă cu camioanele peste conducta de apă, în prezent având motive să credem că este sparta/ gâtuită conducta și va trebui intervenit cu săpături.

De asemenea, în perioada de vara debitul de apă nu este suficient, pentru acest motiv intenționăm să facem o nouă captare din Valea Șasă, care din punctul nostru de vedere ar rezolva problema debitului de apă, cu condiția obținerii aprobărilor necesare ( Direcția Silvică, Direcția de Sănătate Publica, Parcul Natural Apuseni). Va mulțumesc!” a anunțat Alin Laza.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *