Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Dorin Sorin David aruncă nucleara: „PNL-ul ar fi bătut palma cu PSD-ul la Brad” Pe cine vrea să propună PNL viceprimar?

articol publicat în noiembrie 22, 2020

Liderul PER Brad, Dorin Sorin David, a aruncat nucleara în această seară, o posibilă înțelegere între PNL și PSD la Brad, cu privire la numirea viceprimarului – în persoana lui Oprișa Florin.

„Noi, consilierii PER am avut întâlniri, într-adevăr, atât cu PNL Brad cât și cu USR Brad, unde, în acele discuții, cei de la USR își doreau să desemneze un viceprimar de la ei iar PNL, la fel, de la PNL. Dar noi am venit cu următoarea propunere. Am zis, noi nu mai scoatem candidat, fiindcă că ar fi penibil să avem și noi candidat propus, adică trei partide care au câștigat majoritatea și am putea desemna un singur candidat, să ne bălăcărim și să nu fim în stare să ne alegem un singur candidat. De aceea, noi am zis acelor două partide, să-și desemneze un singur candidat din rândul lor fiindcă au mai avut o înțelegere și o alianță și la nivel de primar și noi o să venim să-l susținem.

Văd că nu s-a reușit, îi tot mai greu, nu ne-am mai întâlnit dar totuși se discută așa prin târg, că undeva pe sub masă, PNL-ul ar fi bătut palma cu PSD-ul iar PSD-ul este hotărât să-și aleagă un viceprimar din rândurile PNL-ului, în persoana domnului Oprișa Florin. Probabil creându-i majoritatea PSD-ului și făcând un pic ca lucrurile să meargă undeva spre crearea fostului USL. Mă rog, astea sunt doar discuții, nu e chiar o certitudine, dar no, s-ar putea întâmpla și lucrul ăsta dacă noi nu ne-am mai întâlnit.

Dar acum domnul primar într-adevăr amână acea ședință în care noi ne putem alege viceprimarul și cred că se va duce undeva după 6 decembrie, după ce vor trece alegerile parlamentare, ca electoratul PNL, PSD, să nu fie supărat de această alianță și să le de-a un vot negativ

Să sperăm că totuși noi cei de pe dreapta sau majoritatea formată de către USR, PNL și PER vom ajunge totuși la un numitor comun și vom avea un vice propus de noi nu de PSD” a declarat într-un video, în această seară, Dorin Sorin David, liderul PER Brad.

Sursele Apuseni Info confirmă că există discuții cu privire la aceste scenarii, însă organizația județeană PNL Hunedoara, sub o nouă conducere, nu vede cu ochi buni această înțelegere cu PSDiștii brădeni: „Organizația din Brad este foarte slabă, urma lui Gligor încă este deasupra organizației. Să vedem cât vor trage și la parlamentare pentru Furdui pentru că momentan se cam doarme în păpuci de casă… Mă sună brădenii că încă nu-s împărțite materiale cu Furdui. Să lase negocierile cu PSD și să se apuce de treabă, că-s corigenți la nivel de județ.a precizat un lider liberal de la județ, pentru Apuseni Info.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *